Thaise curry met wilde kabeljauw
Kabeljauw curry met
Thaise currypasta
- 4 personen
- Hoofdgerecht
- ±45 min bereiden
Ingrediënten
Voor de curry
200 g kabeljauwfilets van Wild Ocean
Asia Wok Mix van Bio Inside
1–2 tl gele Thaise currypasta
1 blik kokosmelk
1 stengel citroengras
1 teentje knoflook
Sap van ½ limoen
Zout naar smaak
1 chilipeper (optioneel)
Koriander (optioneel, ter garnering)
Voor de rijst
100 g (1 kopje) basmatirijst
Water volgens verpakking
Zout naar smaak
Bereidingswijze
- Laat de kabeljauw ontdooien in de koelkast als hij nog bevroren is.
- Breng in een pan kokosmelk aan de kook met de citroengras, knoflook, currypasta en chilipeper.
- Voeg de wokgroenten toe en laat 5 minuten sudderen.
- Voeg de stukjes kabeljauw toe en laat zachtjes garen (ongeveer 5–7 minuten).
- Breng op smaak met limoensap en zout.
- Kook intussen de rijst volgens de verpakking.
- Serveer de curry met rijst, werk af met koriander indien gewenst.