Schelvisfilet met mosterd-room-dillesaus
Schelvisfilet met mosterd-room-dillesaus
- 2 personen
- Hoofdgerecht
- 30 min bereiden
Ingrediënten
-
2 stuks Wild Ocean schelvisfilets
-
450g Natural Cool gemengde groenten
-
250g rijst
-
75 ml witte wijn
-
1 theelepel vanille extract
-
1/2 rode ui
-
1 bakje crème fraiche
-
mosterd naar smaak
-
dille naar smaak
-
zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Laat de diepgevroren schelvisfilet in de koelkast ontdooien./li>
- Bestrooi met peper en zout. Bak de vis vervolgens in de boter.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snij intussen de ui in kleine blokjes en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Haal de schelvisfilets uit de pan en fruit de ui in het vet, blus af met de wijn en laat even koken.
- Roer op een middelhoog vuur de mosterd en de crème fraiche er goed doorheen. Breng op smaak met dille, zout en peper.
- Stoof tegelijkertijd de groentenmix van Natural Cool in een pan met wat olie op een middelhoog vuur en roer regelmatig om.