Ga door naar hoofdinhoud

Schelvisfilet met mosterd-room-dillesaus

Schelvisfilet met mosterd-room-dillesaus

Schelvisfilet met mosterd-room-dillesaus

  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min bereiden

Ingrediënten

  • Appel icoon 2 stuks Wild Ocean schelvisfilets
  • Appel icoon 450g Natural Cool gemengde groenten
  • Appel icoon 250g rijst
  • Appel icoon 75 ml witte wijn
  • Appel icoon 1 theelepel vanille extract
  • Appel icoon 1/2 rode ui
  • Appel icoon 1 bakje crème fraiche
  • Appel icoon mosterd naar smaak
  • Appel icoon dille naar smaak
  • Appel icoon zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

  1. Laat de diepgevroren schelvisfilet in de koelkast ontdooien./li>
  2. Bestrooi met peper en zout. Bak de vis vervolgens in de boter.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C.
  4. Snij intussen de ui in kleine blokjes en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Haal de schelvisfilets uit de pan en fruit de ui in het vet, blus af met de wijn en laat even koken.
  6. Roer op een middelhoog vuur de mosterd en de crème fraiche er goed doorheen. Breng op smaak met dille, zout en peper.
  7. Stoof tegelijkertijd de groentenmix van Natural Cool in een pan met wat olie op een middelhoog vuur en roer regelmatig om.