Ga door naar hoofdinhoud

Camembert uit de oven met veenbessen

Warme Camembert met walnoten en cranberries

Warme Camembert
met walnoten & cranberries

  • 4 personen
  • Aperitief
  • 35 min bereiden

Ingrediënten

Voor de camembert

  • appel icoon 1 Camembert Isigny Sainte-Mère
  • appel icoon 1 eetlepel honing
  • appel icoon 20 g gedroogde cranberries
  • appel icoon 5 walnoten, grof gehakt
  • appel icoon 1 theelepel tijm

Voor erbij

  • appel icoon 250 g aardappelen
  • appel icoon 100 g stokbrood, in stukjes

Bereiding

  1. Was en snijd de aardappelen in stukjes. Stoom ze 15–20 minuten gaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd een kapje uit de Camembert en bak 15 minuten in de oven.
  3. Haal de Camembert uit de oven en maak in het midden een kuiltje.
  4. Vul het kuiltje met cranberries, walnoten, tijm en honing.
  5. Serveer direct als warm aperitief met de gestoomde aardappelen en stokbrood.